2011. szeptember 25., vasárnap

Kiságyra színe állványos babaágyjáték fényjátékkal - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Üdvözöllek, köszönöm hogy benéztél!
Itt egy gyönyörű élénk színű, Disney márkájú Mikiegeres állványos, fényjátékos babajátékra tudsz licitálni. Állapota szép, hibátlan, de használati karcok vannak rajta. A fényjátékot az állványon lévő prizma-gömb adja, amit a Mikiegeren lévő csillagon keresztül kap. Éjjeli fényként is kitűnő. Nagyon szép, színes plüsshalacskák lógnak rajta, nem zenélő-forgós, de ha az ernyő fölé felteszünk egy
zenélős-forgatót akkor máris az lehet. Felszerelhető bármilyen szélességű ágytámlára-keretre, akár a pelenkázó leesésgátlójára is, (nekünk ezen volt , mert megkönnyítette a pelenkázást, mivel a színek és fények játéka, remekül lekötötték a picurkámat és nem utolsó sorban elég magas 62cm. ) mert a felfogatója 6 cm-ig kicsavarható, nem dülöngél, mert széles talpa van. Az égőjét cserélni kell mert már elég gyenge és nem ad ki elég erős fényt, 2 db bébi elemmel működik. (elem nélkül küldöm)
Kedves Licitálóim, Vásárlóim!
07. 24-07. 30-ig nem leszek elérhető, mert elutazom. Ha valakinek bármilyen kérdése lenne a termékkel, vagy bármivel kapcsolatban, akkor kérem azt még előtte tegye meg, hogy válaszolhassak is rá! A nyertes vásárlónak ha a személyes átvételt választja akkor 23-ig, még át tudom adni a megnyert terméket, ha ez nem lenne megfelelő akkor addig szíves türelmét kérem! Köszönöm megértésüket, türelmüket! Üdv. Ildikó (fildi3)
Minden kérdésre szívesen válaszolok, kérdez bátran és ha időd engedi nézd meg a többi aukciómat is!



Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2011-10-11 10:58
. Kiságyra színe állványos babaágyjáték fényjátékkal - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése