2011. november 26., szombat

Újszerű NIKKEN ezüst karlánc / karkötő superolcsón - Jelenlegi ára: 6 700 Ft

Újszerű uniszex NIKKEN wellness mágneses ezüst karlánc / karkötő SZUPEROLCSÓN eladó NETTO NAGYKER ÁR ALATT TÖBBEZER FORINTTAL!!  
Alig volt használva párszor, nincs semmi baja sőt teljesen újnak tűnik, nincs rajta se karcolás, se semmi, tökéletesen jó állapotú, akár ajándékba is jó, bár a doboza már nincs meg.
ÚJONNAN TÖBB MINT DUPLÁJA AZ ÁRA!
A Férfiaknak és Nőknek is ideálisan ékes viselett mellett, a japán wellness óriás NIKKEN EQL mágneses technológiáját is tartalmazza, mely sokkal fejlettebb un. teljes lefedettségű mágneses teret biztosít, (nem úgy mint a hagyományos mágnesek) így minden sejtünket egyenletesen juttatja a következő jótékony hatásokhoz:
- Energetizál
- Ellazít, oldja a stresszt
- Fájdalomcsillapít
- Sejtregenerál
- Javítja az oxigénszállító kapacitást
- Méregtelenít
- Fokozza a tápanyagellátást, enzim előállítást a sejteknél
- Stb.  
A klasszikus, rozsdamentes acélból készült karkötő funkcinalitásával és külsejével magáért beszél. Elsőosztályú japán acélból készült és egy Ön előtt álló nehéz naphoz pont a megfelelő energiákat sugározza ki.
Bővebben a googleban, a Nikken hivatalos oldalán, vagy akár pl. itt is:  http: //gyógy. hu/
+INFÓK:
Ráadásul a Nikken EQL technológia a földenergiát nem csak egyenletesen juttatja el minden sejthez (nemcsak úgy mint a sima mágnesek, amikre ugye az iskolában tanult erőhálók a jellemzőek) hanem még a 7, 8-as Schumann frekvencián is rezeg maga a mágnes, ami szintén nagyban segít minden testi folyamatot, hisz a föld is maga ezen a frekvencián rezeg, ehhez alkalmazkodott a test az egész evolúció alatt, ezzel a frekvenciával segít emlékeztetni a szervezetünket erre a frekvenciára, hogy a sok elektroszmog és modern frekvenciakáosz között sikerüljön neki felvenni a lehető legegészségesebb rezgéseket.



Jelenlegi ára: 6 700 Ft

Az aukció vége: 2011-11-29 00:15
. Újszerű NIKKEN ezüst karlánc / karkötő superolcsón - Jelenlegi ára: 6 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése